Τσι Τσι Κριτική

Τσι Τσι Κριτική

Τρώω πολύ συχνά στα 2 από τα 3 καταστήματα του Τσι Τσι, στη Γλυφάδα (που είναι και το αγαπημένο μου λόγω παραλιακής) και στην Αγία Παρασκευή. Εξαιρετικό φαγητό, πολύ καλό κρέας, μοσχαρίσιο φιλέτο σε σουβλάκι, γευστικότατο κοτόπουλο στήθος σε σουβλάκι, αξιόλογες σαλάτες, βραστά και ψητά λαχανικά, μοσχαρίσιο φιλέτο και μπριζόλα, μοσχάρι και κοτόπουλο στο σουβλί, είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πιάτα. Το χύμα κρασί είναι καλής ποιότητας, ενώ το προσωπικό, εδώ και 2,5 περίπου χρόνια που επισκέπτομαι τα εστιατόρια είναι ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο. Ο χώρος είναι καλαίσθητος, ως σύγχρονο ελληνικό εστιατόριο και τα καταστήματα ευρύχωρα και ανοιχτόκαρδα.

Οι τιμές λογικές, με 10-20 ευρώ χορταίνεις τρώγοντας ποιοτικό κρέας.

Τέλος, τα γλυκά που έρχονται ως κέρασμα μετά από κάθε γεύμα, ξεπερνούν σε ποιότητα γλυκά από γνωστά ζαχαροπλαστεία. Προσωπικα, δεν αντιστέκομαι ποτέ.

Βαθμός: 4,5/5

Τον μισό βαθμό τον αφαίρεσα ίσως επειδή τις βραδινές ώρες θα μπορούσε να είναι λιγότερο φωτεινός ο χώρος, ώστε να μην παραπέμπει τόσο σε σύγχρονη ταβέρνα, αλλά νομίζω ότι δεν ανήκει καν στα μειονεκτήματα κάτι τέτοιο, έγκειται περισσότερο στην προσωπική μου αισθητική.

Join the discussion

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .