About Manly Today

Γεννημένος μέσα στη δεκαετία του ’80 και μεγαλωμένος στην Αθήνα, πολύ κοντά στο κέντρο της αλλά και όσο μακριά χρειάζεται για να την απολαμβάνω όταν δεν τρέχω σαν παλαβός.

Εργαζόμενος στο μεγαλύτερο ίσως εμπορικό site της Ελλάδας και, ταυτόχρονα, την αδιαμφισβήτητα πιο επιτυχημένη start-up εταιρεία, ενώ παράλληλα φωτογραφίζω επαγγελματικά, παραμένοντας όμως αθεράπευτος εραστής της τέχνης της φωτογραφίας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο. Πολλές από τις φωτογραφίες μου βρίσκονται στο φωτογραφικό μου site: Kostis Bakopoulos Photo Exhibition, ενώ κάθε μήνα ετοιμάζω το φωτογραφικό μου δισέλιδο “ΕστιάΖω” με φωτογραφίες δρόμου στο περιοδικό “Σχεδία“. Όταν δεν εργάζομαι και δε φωτογραφίζω, γυμνάζομαι. Το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι μου και ο τρόπος ζωής μου όσο γίνεται συνάδει με αυτή την ασχολία, αλλά πάντα εντός ορίων. Τα όρια βέβαια είναι υποκειμενικά… Όταν δε γυμνάζομαι, θα με πετύχεις στο δρόμο να βολτάρω με τη Jolene, τη σκυλίτσα μου.

Οι αντιφάσεις στις ενασχολήσεις μου είναι αξιοπερίεργες για πολλούς. Εθισμένος στην κούραση αλλά και στην καλοπέραση, στο natural bodybuilding αλλά και στο ethnic φαγητό, στη μουσική, αλλά και στην ησυχία, στα ταξίδια, στις βόλτες, αλλά και στη θαλπωρή του σπιτιού ή πολλές φορές στον συνειδητά επιλεγμένο εγκλεισμό σε αυτό. Αυτές οι αντιφάσεις με ώθησαν να δημιουργήσω μία συλλογή κειμένων, εικόνων και βίντεο, με σκοπό κυρίως την καταγραφή εμπειριών και ιδεών, αλλά και την επικοινωνία. Το Manly Today.

Έχοντας περάσει, μετά το διεθνολογικό τμήμα του Παντείου πανεπιστημίου, από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, την αρθρογραφία σε εφημερίδα (αληθινή, από χαρτί) και έχοντας εργαστεί στο internet από το 2010, αποφάσισα να δημιουργήσω το Manly Today, για να “εκτεθώ”. Να εκφράσω δηλαδή την πραγματικότητα από την πλευρά που τη ζει ένας άνδρας κοντά στη δική μου ηλικία, με τα δικά μου ενδιαφέροντα. Είμαι σίγουρος εξάλλου, ότι πολλά από αυτά τα ενδιαφέροντα συμπίπτουν με τα δικά σου.

Συνεπώς το Manly Today έχει απ’ όλα. Συζητήσεις περί διαφόρων θεμάτων, ιδέες, κριτικές εστιατορίων, μπαρ, φαγητών, περιοχών, υπηρεσιών, έκθεση εμπειριών σε ό,τι μπορεί να προκύπτει.

Ως διεθνώς πιστοποιημένος Personal Trainer θα σου παρέχω τρόπους και φιλοσοφίες εξάσκησης, απλές ιδέες, συμβουλές και οδηγίες fitness*, νέες ασκήσεις για το γυμναστήριο, κριτικές και οδηγούς χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής, συνταγές low fat φαγητών κ.α.. Ως κηδεμόνας ενός υπέροχου σκύλου, θα σε ενημερώνω για ό,τι μαθαίνω καθημερινά περί κατοικιδίων και πολλά άλλα.

Ζούμε, μαθαίνουμε, γράφουμε, διαβάζουμε, επικοινωνούμε, γινόμαστε καλύτεροι.

*Σε ό,τι έχει να κάνει με το fitness, όσες συμβουλές, ιδέες και reviews βρίσκονται μέσα στο Manly Today, ας ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που γυμνάζονται χωρίς τη λήψη στεροειδών και αναβολικών φαρμάκων. Δεν είμαι γνώστης αυτού του αντικειμένου, συνεπώς δε σκοπεύω, ακόμη τουλάχιστον, να το αγγίξω.

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .