Σχετικά με εμάς

Το Manly Today επιθυμεί να παρέχει πληροφόρηση σχετικά με το fitness και ό,τι άλλο πραγματεύεται. Η προσπάθεια γίνεται με σκοπό τον διαμοιρασμό της πληροφορίας και την παροχή βοήθειας στους αναγνώστες. Δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Συνεπώς το Manly Today έχει απ’ όλα. Συζητήσεις περί διαφόρων θεμάτων, ιδέες, κριτικές εστιατορίων, μπαρ, φαγητών, περιοχών, υπηρεσιών, έκθεση εμπειριών σε ό,τι μπορεί να προκύπτει, τρόπους και φιλοσοφίες εξάσκησης, απλές ιδέες, συμβουλές και οδηγίες fitness, νέες ασκήσεις για το γυμναστήριο, κριτικές συμπληρωμάτων διατροφής, συνταγές low fat φαγητών κ.α..

Ένα σημαντικό μέρος του περιεχομένου του Manly Today σε ηχητική μορφή, βρίσκεται στο κανάλι όπου μπορείς να ακούσεις όλα τα Podcasts και σε videos στο κανάλι του Manly Today στο YouTube.

Το Manly Today απαιτεί αρκετό χρόνο και προσωπική εργασία χωρίς έσοδα, για να παρέχει δωρεάν τις γνώσεις που είναι αποτέλεσμα σεμιναρίων, ωρών μελέτης και προσωπικής εμπειρίας πολλών ετών.
Αν θέλεις να συμβάλλεις στο έργο του, τότε υποστήριξέ το και βοήθησέ το να γίνει ακόμη δυνατότερο για να σου παρέχει όλο και περισσότερο περιεχόμενο.

Η υποστήριξή σου είναι πολύτιμη για εμάς, ανεξαρτήτως ποσού!
Η βοήθειά σου δίνει κίνητρο και πόρους για να συνεχίσει το αγαπημένο σου site να εργάζεται για το καλύτερο!

Κάνε τη δωρεά σου μέσω PayPal

 

 

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .