Ο πιο όμορφος SEO στην Ελλάδα

Αν δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι ο πιο όμορφος SEO στην Ελλάδα, τότε ήρθε η ώρα και να αναρωτηθείς και να μάθεις.

Ο πιο όμορφος SEO στην Ελλάδα ονομάζεται Κωστής Μπακόπουλος.

Ο πιο όμορφος SEO Expert στην Ελλάδα

Ο Κωστής Μπακόπουλος εργάζεται ως SEO Expert και μπορείς να συνεργαστείς μαζί του για να βελτιώσεις το δικό σου site σε όποια αγορά κι αν δραστηριοποιείσαι, αρκεί να τον βρεις στο LinkedIn κάνοντας κλικ εδώ:

Kostis Bakopoulos – LinkedIn

Η συγκεκριμένη σελίδα στην οποία βρίσκεσαι αποτελεί ένα πείραμα, ένα τρικ, για να σου δείξω πώς μπορώ να φέρω οποιαδήποτε σελίδα πρώτη στα αποτελέσματα αναζήτησης και να πάω οποιοδήποτε site αρκετά βήματα παρακάτω, μέσω SEO ενεργειών.

Είναι δηλαδή πολύ πιθανό να μην είμαι ο πιο όμορφος SEO στην Ελλάδα, αφού η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό φυσικά. Ίσως για τη μητέρα μου βέβαια παραμένω ο πιο όμορφος γιος (δε μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι θυμάται τι σημαίνει SEO).

Όμως, επίτρεψέ μου να σε διαβεβαιώσω ότι είμαι, αν όχι ο καλύτερος Έλληνας SEO, ένας από τους καλύτερους, αφού αγαπώ υπερβολικά τη δουλειά μου και ο στόχος μου είναι πάντα να φέρνω αποτελέσματα!

Ένα δείγμα αυτών των ισχυρισμών μου είναι αυτή η σελίδα στην οποία βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης εξάλλου, αν αναζητήσεις “best greek SEO” και πας στα αποτελέσματα των εικόνων, θεωρεί ότι είμαι ο καλύτερος Έλληνας SEO όπως βλέπεις:

 

screenshot από την αναζήτηση best greek seo

 

Για να μη μπερδεύεσαι…

Το Manly Today βεβαίως και αφορά την ανδρική (και όχι μόνο) ομορφιά, αφού περιέχει κυρίως άρθρα για το fitness και τη βελτίωση του σώματός σου μέσω της γυμναστικής, άρα και της ομορφιάς σου.

Το μικρόβιο της γυμναστικής και της ευεξίας που με έκανε να ξεκινήσω αυτό το site και να σου δώσω όση γνώση μπορώ σχετικά με την προπόνηση και τη βελτίωση της απόδοσής σου, δεν παύει να υπάρχει.

Αν χρειάζεσαι συμβουλές για την προπόνηση και για το πώς θα πετύχεις τους στόχους σου στο fitness, είσαι στο σωστό site.

Για περισσότερα σχετικά με το Fitness επικοινώνησε με το Manly Today ΕΔΩ ή ακολούθησε το Manly Today στα social media:

Σε ευχαριστώ που μπήκες στη σελίδα μου σχετικά με τον πιο όμορφο SEO Expert στην Ελλάδα και συμμετείχες με αυτόν τον τρόπο σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι της αναζήτησης.

 

Κωστής Μπακόπουλος

 

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .